>>>Sultancik.com Resmi Facebook Sayfasý<<<

"Ýnsanlarýn en hayýrlýsý, insanlara faydalý olandýr!" (H. Þerif)

+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 sonuçtan 1 ile 10 arasýndakiler gösteriliyor.
    Tecrübeli Özel Üye burcu-ahmet - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    KONYA
    Ýsim
    BuRCu

Standart tüy dökümü

arkadaslar bu ara kanaryalarým çok tüy döküyorlar. özellikle kanat tüyleri. daha önce bu kadar rastladým hiç. bir sorun mu var bilimiyorum özllikle belçika manulia cins olanda.özel bir besn önerir misiniz yada herhangi birsey.

Cahil ile latife etme..çünkü onun dilinde bulunan zehir senin kalbini yaralar.. Hz. ALÝ...

Cahil ile Sohbet etmek güçtür bilene , Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.(La Edri)

Tecrübeli Özel Üye seda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Konya
    Ýsim
    SeDa

Standart Cevap: tüy dökümü

mevsimler olabilir. benim þirinde çok tüy döküyor son zamanlarda. banyo fln yaptýr ve posta kutunu boþaltýrmýsýn ))
    Merhamet ýsmarlama olmaz. Tatlý bir yaðmur gibi gökten düþer. Verene de, alana da yararlýdýr.

William Shakespeare

Bulunduðu yer
    KONYA
    Ýsim
    BuRCu

ötümüde azaldý
    Konu burcu-ahmet tarafýndan (28-06-2011 Saat 01:01 ) deðiþtirilmiþtir.

Cahil ile latife etme..çünkü onun dilinde bulunan zehir senin kalbini yaralar.. Hz. ALÝ...

Cahil ile Sohbet etmek güçtür bilene , Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.(La Edri)

Misafir Üye bahadir_sunnetci - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    ÝSTANBUL
    Ýsim
    BAHADIR

Burcu haným Bu dönemde tüye girmesi doðal benim size tavsiyem Kuþunuza kendir kenevir vs...vermeyin suan için yaklaþýk 1 ay boyunca sadece kanarya yemi verin ve kafesindende yumurta mamasýný eksik etmeyin kafeside haftada bir temizleyin ayrýca tüy dökümü için petshoptan damla alýp suyuna damlatýn yaklasýk bir ay sonunda banyo yaptýurýn yada elinize alýp soðuk suyla kanatlarýný ýslatýn .benim mozaik kanaryamda yaklaþýk bir aydýr tüydeydi muhtemelen bu hafta cýkýcak ayrýca tüy zamanlarýnda ötme kesilir ama tüyden cýkmaya yakýn ufak ufak baslar.yaklasýk 2 ay sonra kus tamamen eski haline döner.
    Ýstanbul - Bahadýr-1 Adet Erkek cennet Sahibi.

BICIRIK

Bulunduðu yer
    KONYA
    Ýsim
    BuRCu

[QUOTE=bahadir_sunnetci;125009]Burcu haným Bu dönemde tüye girmesi doðal benim size tavsiyem Kuþunuza kendir kenevir vs...vermeyin suan için yaklaþýk 1 ay boyunca sadece kanarya yemi verin ve kafesindende yumurta mamasýný eksik etmeyin kafeside haftada bir temizleyin ayrýca tüy dökümü için petshoptan damla alýp suyuna damlatýn yaklasýk bir ay sonunda banyo yaptýurýn yada elinize alýp soðuk suyla kanatlarýný ýslatýn .benim mozaik kanaryamda yaklaþýk bir aydýr tüydeydi muhtemelen bu hafta cýkýcak ayrýca tüy zamanlarýnda ötme kesilir ama tüyden cýkmaya yakýn ufak ufak baslar.yaklasýk 2 ay sonra kus tamamen eski haline döner

bahadýr bey tesekkür ederim bilgi için. 4tane kanaryam var diðerleirnn tüy dökümü normalde manulia da biraz fazla olup birde ötümleri baya azaldý. endiþelendim.bir gün temizleyip birgün temizlemiyorum kafesi. haftada birde banyo yaptýrýyorum.insallah düzelir

Bulunduðu yer
    KONYA
    Ýsim
    BuRCu

birde tüylerinde kabarýklýk var

Süper MOD ilbey - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    ÝSTANBUL
    Ýsim
    ÝLYAS

Resim eklermýsýn burcu bakalým.

yumurtanýn sarýsý ozellýkle vermelýsýn výtamýn de olsun suluðunda,bulabýlýrsen yulaf hem kusu serýnletýr hemde tuylerýnde yardýmcý olur býlýyorsun ký kanaryalar serýn havayý severler
    ...... . .....,..,.,,.,Açýk yüreklilikle konuþan düþman içten pazarlýklý Dosttan iyidir

............................
    Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir ( kuruluþ 2008)...

................................. ..
    Geçmiþini bilmeyen geleceðine yön veremez

...........................................Yeni üyeler burayý týklayýnýz ve okuyunuz

Bulunduðu yer
    KONYA
    Ýsim
    BuRCu

Alýntý ilbey Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Resim eklermýsýn burcu bakalým.

yumurtanýn sarýsý ozellýkle vermelýsýn výtamýn de olsun suluðunda,bulabýlýrsen yulaf hem kusu serýnletýr hemde tuylerýnde yardýmcý olur býlýyorsun ký kanaryalar serýn havayý severler
    abi evdeyim resim çekip hemen ekleym. yulafý nerden alabilirm peki daha önce vermedim hiç ben ne sultana ne de kanaryalara.

Süper MOD ilbey - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    ÝSTANBUL
    Ýsim
    ÝLYAS

Aktarcýlarda petshoplarda,her yerde bulunur aslýnda yýnelýyorum sultanlara yulaf ,bugday,arpa,haslanmýs mýsýr,kenevir,kanarya yemý verilebilir.
    ...... . .....,..,.,,.,Açýk yüreklilikle konuþan düþman içten pazarlýklý Dosttan iyidir

............................
    Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir ( kuruluþ 2008)...

................................. ..
    Geçmiþini bilmeyen geleceðine yön veremez

...........................................Yeni üyeler burayý týklayýnýz ve okuyunuz

Bulunduðu yer
    KONYA
    Ýsim
    BuRCu

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/29/5808.jpg
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/29/5830.jpg
    http://i1106.hizliresim.com/2011/6/29/5844.jpg abi akledim hemen resimleri. anlaþýlmassa yeniden cekerim.telefondan cektim ama bira yakýn olunca korktu gbi o yüzden bu kadar cekebildim.

Bu Konuyu Paylaþýn !

Bu Konuyu Paylaþýn !