Arkadaşlar, eski üyelerimizin bu konuda bilgisi vardır, fakat yeni üye olan arkadaşlarımızın bu konuda bilgisi yok, bizlerde yeni arkadaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla bu konuyu açıyorum..
Eski ve sorunu çözülmüş konuları ,güncellemeden sadece okuyalım arkadaşlar.
Yukarıda belirtilen tarihi takip edelim ki, yeni güncel konularımızın yerine, eski tartışılan konular yer almasın ve böylece sitemizde kafa karışıklığı olmaz. Sizlerin bu konu üzerinde titizlikle duracağınızı biliyorum.
Yeni üye olan arkadaşlarımızı uyarmak için tek tek anlatmadan burada ki konuyu paylaşmanız yeterli. Teşekkürler.
Güncel konu
...... . .....,..,.,,.,Açık yüreklilikle konuşan düşman içten pazarlıklı Dosttan iyidir
............................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir( kuruluş 2008)...
................................. ..Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez
...........................................Yeni üyeler burayı tıklayınız ve okuyunuz
...
Yorum yaparken acılmış olan konunun tarıhlerıne bakalım arkadaşlar mumkunse eskı konuları guncellemeyelım
...... . .....,..,.,,.,Açık yüreklilikle konuşan düşman içten pazarlıklı Dosttan iyidir
............................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir( kuruluş 2008)...
...........................................Yeni üyeler burayı tıklayınız ve okuyunuz
Peki eski konu çözülmemiş soran tatmin olamamışsa ne yapacağız mesela ben 2 konuda 3 soruya cevap bekliyorum biri yorum yapar diye bakıyorum onlara ?
Lutino&Pied Erkek Napolyon
Normal Gray Dişi Sultan
Muhabbet Kuşlarım;
Erkek Bıcır
Dişi ?
Hint Bülbüllerim;
Erkek Bitbitabidin
Dişi Vitvitprenses
Cennet papağanı;
Dişi Kriket