kanaryasýný elýne alýstýrabilen var mý
cevap yok mu ?
Konu kanaryam tarafýndan (20-07-2010 Saat 11:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Kanaryayý ele alýstýrmak cok zordur ama yavruyken zamanýný onlarla gecýrýrsen bir nebze arada býr sana gelir konar ama yemlerýný hep elýnle verýrsen acýktýkca sana yaklasýr
...... . .....,..,.,,.,Açýk yüreklilikle konuþan düþman içten pazarlýklý Dosttan iyidir
............................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir( kuruluþ 2008)...
................................. ..Geçmiþini bilmeyen geleceðine yön veremez
...........................................Yeni üyeler burayý týklayýnýz ve okuyunuz
senin öyle bi kanaryan var mý ???
Yok kardeþim beným zamaným cok kýsýtlý o yuzden henüz odaklanamadým
...... . .....,..,.,,.,Açýk yüreklilikle konuþan düþman içten pazarlýklý Dosttan iyidir
............................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir( kuruluþ 2008)...
................................. ..Geçmiþini bilmeyen geleceðine yön veremez
...........................................Yeni üyeler burayý týklayýnýz ve okuyunuz
ben bu zamana kadar evcýl kanarya görmedým![]()
__ÝsTanBuL ÜniVersiTesi - PLasTik KimYa__
"Her kahkahanda Allah'a teþekkür etmiyorsan,
Neden her aðladýðýnda O'na kýzýyorsun ?"
..Necip Fazýl Kýsakürek..
Düz gagalý kuþlarý eðitmek ve evcilleþtirmek çok zordur. Kanarya da bu gruptadýr ve evcilleþtirme olayý için çok uzun süre sýkýlmadan, sabýrla uðramka gerekir.
Bir keresinde bir video görmüþtüm onun haricinde ben de hiç evcil kanarya görmedim. Yavruluktan itibaren çok sýký ve uzun süre ilgilenmek gerekiyor, herkes üstesinden gelemez![]()
Hep beraber, bütün olarak bir aileyiz!
Bu güzel ortamý oluþturmamýza katký saðlayan üyelerimize teþekkürler!
babmýn bir kanaryasý varmýþ salýnca eline gelip konarmýþ babam ýslýk çalýnca kuþ baþlarmýþ ötmeye bir gün kuþ kafesini açmýþ kapýda açýkmýþ kuþ ürküp kaçmýþ bir çatýya konmuþ babamda komþu evin çatýsýna çýkmýþ ve kuþ babama geri gelmiþ eline konmuþ babamda onu kafesine geri koymuþ yani kuþ evcilmiþ
Ben þimdiye kadar evcil 1 tane kanarya gördüm, o da sanayi de benim eski arabanýn tamircisi... adam kuþ hastasý zaten, bir tanesi çok özeldi, laf atýnca öter, kafese elini sokunca parmaðýna konardý... ama açýk alan olduðundan saldýklarýna þahit olmadým.
...Her Temas bir iz býrakýr...
* Papiþ - Grey (24.02 – 29.04.2010)
* Gelin: Feride - Pearl (22.02.2010)
* Damat: Ferit - Grey
* Maamut (Jako)
sevgini gösterirsen evcilleþtiremeyeceðin hiç bir hayvan yoktur
benim kanarya çiftimin yavrularý olduðunda yavrularýný eðitiyordum. 1 tane yavrusyla aramda çok güzel bir bað oluþmuþtu hep parmaðýma konuyordu kendini sevdiriyordu ters dönünce karnýný okþuyordum. ancak bigün sýcaktan sanýrým öldü ogünden sonra kanarya beslemedim. hepsini gönderdim
ancak dediðim gibi gözlerini açtýðý andan itibaren anne ve babasýný rahatsýz etmeden ilgilenirseniz çok daha kolay bi þekilde evcilleþmiþ olur. benim çiftim bana çok güveniyorlardý ve sevdiðim zaman yavrularý hiç yavrularýna zarar vermezlerdi kokumdan rahatsýz deðillerdi sanýrým![]()
MERT BATUHAN

Bu Konuyu Paylaþýn !