Arkadaþlar Þýmarýk çýtýr öldükten sonra hareketsizleþti kabarýyor ,ötmüyor, bugün olmadý ama dün kustu bugün hareketsiz dururken aniden saða sola ve kafesin altýna gidiyor gagasýný tellere sürüyor sað kanadý sarkýk duruyor bilgisi olan arkadaþlar yardým edebilirse sevinirim durumu beni çok üzüyor. veterenire sordum sancýsý vardýr yada sinirlerinde problem olabilir dedi. vitaform veriyorum veteriner vitaformu kes istersen bebe aspirini ver dedi ama busferde vitamin veremiycem. baþka veterinerde vitaformun dozunu 4kat arttýr dedi(çaykaþýðýnýn ucunla veriyorum). ne yapýcaðýmý þaþýrdým. sizin bildiðiniz iyi bir veteriner varsa telefonunu söylerseniz bende arayýp sorayým. þimdiden teþekkürler.
gökkan
Þýmarýk (N.G - erkek)
Çýtýr (lutino - diþi )
Çýtýrýn ölüm sebebini öðrenebilseydiniz keþke. Þýmarýk'a da bulaþmýþ olabilir bir hastalýðý varsa. Son zamanlarda gündeme gelen þu megabakteri konusunu bir okuyun erken teþhis önemli http://forum.sultancik.com/mega-bakteri-t2869.html
Çýtýrýn gidiþinden sonra strese de girmiþ olabilir. Umarým ciddi bir hastalýðý yoktur çok geçmiþ olsun
Çok geçmiþ olsun Çýtýr ýn ölümü onu etkilemiþtir ama inþallah hastalýðý bulaþmamýþtýr.
Ýþte Papiþ Bey: )
http://www.facebook.com/video/video....03811222981983
(çeviri: babiþko, cicikuþ, öpücük cýk cýk cýk, dabidabi)
Vurulmuþ tertemiz alnýndan, uzanmýþ yatýyor,
Bir hilâl uðruna, yâ Rab, ne güneþler batýyor!
Ey, bu topraklar için topraða düþmüþ, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alný deðer!
Eþinin ölumude etkýlemýs olabýlýr..gç olsun..net býrsey dýyemýcem maalesef![]()
__ÝsTanBuL ÜniVersiTesi - PLasTik KimYa__
"Her kahkahanda Allah'a teþekkür etmiyorsan,
Neden her aðladýðýnda O'na kýzýyorsun ?"
..Necip Fazýl Kýsakürek..
çok geçmiþ olsun benim eski muhabbet kuþumda eþinden ayrýlýnca strese girmiþti belki ondandýr ama inþallah kötü bir hastalýðý yoktur![]()
MErhaba öncelikle genel durumunu gösterir bir video veya resim eklermisin yem yemesý nasýl ,dýskýsý nasýl ,göðüs kýsmýnda zayýflýk varmý gagasýný kanatlarýnýn arasýna alýp uyuklama moduna gecýyormu ,gagasý tellere asýlýmý kalýyor yoksa sadece arada mý yapýyor bu hareketleri bu arada ötüþleri nasýl bunlara cevap verýrsenýz býrseyler yapýlabilir.Veterineri aramanýz bir sey deðiþtirmez görmek ýsteyecektir mutlaka
................................................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir
............Akýllý insan aklýný kullanýr, Daha akýllý insan baþkalarýnýn da aklýný kullanýr...
.................................................. .Cahil Ýnsan konuþur sonra düþünür
.................................................. .Akýllý insan düþünür sonra konuþur
...............................................Yeni üyeler burayý týklayýnýz ve okuyunuz
Dün yem yemeye baþladý, dýþkýsý normale döndü, göðüs kýsmýnda zayýflýk farketmedim, kafasýný vücüdunun arkasýna koyup uyukluyor, gagasýný tellere sürtüyor asýlý kalmýyor, dün akþamdan beri aniden saða sola gitme hareketini yapmýyor. zaten ara sýra yapýyordu. ötüþleride arada bir ötüyor dýþardan kuþ sesi duyunca filan ötüyor. halsiz duruþu devam ediyor antibiyotik veriyorum oda halsizleþtirebilirmi. birde dünden beri uyku zamaný gagasýný gýcýrdatma hareketini yapmaya baþladý. ilaç vermeden önce yapmýyordu. enkýsa zamanda resim eklemeye çalýþýcam. veterinerler kuþlardan pek anlamýyorlar korkuyorum götürmeye.MErhaba öncelikle genel durumunu gösterir bir video veya resim eklermisin yem yemesý nasýl ,dýskýsý nasýl ,göðüs kýsmýnda zayýflýk varmý gagasýný kanatlarýnýn arasýna alýp uyuklama moduna gecýyormu ,gagasý tellere asýlýmý kalýyor yoksa sadece arada mý yapýyor bu hareketleri bu arada ötüþleri nasýl bunlara cevap verýrsenýz býrseyler yapýlabilir.Veterineri aramanýz bir sey deðiþtirmez görmek ýsteyecektir mutlaka
gökkan
Þýmarýk (N.G - erkek)
Çýtýr (lutino - diþi )
kusunuzda vitamýn eksýklýðýde var sanýrým ama dýský cok onemlý gözlemlemelerýnýz bu yonde yoðunlassýn muhtemelen výtaform kullanýyorsunuz ortam sýcaklýðý nasýl soðuk havalarda bu belýrtýler olabýlýryor bence kusunuzda veterýnere götürülecek býr hastalýk yok gecmýs olsun
................................................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir
............Akýllý insan aklýný kullanýr, Daha akýllý insan baþkalarýnýn da aklýný kullanýr...
.................................................. .Cahil Ýnsan konuþur sonra düþünür
.................................................. .Akýllý insan düþünür sonra konuþur
...............................................Yeni üyeler burayý týklayýnýz ve okuyunuz
içimi rahatlattýnýz teþekkür ederim. ben salonda tutuyordum orasý sýcak ama odaya göre serin oluyordu. rahatsýzlandýðýndan beri odada. resimlerini eklemeye çalýþýcam . tekrar teþekkür ederim.
gökkan
Þýmarýk (N.G - erkek)
Çýtýr (lutino - diþi )

Bu Konuyu Paylaþýn !