+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 21 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Help Me.

Yeni Üye fearless is on a distinguished road fearless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Help Me.

Arkadaşlar tekrar merhabalar ben 1 hafta once bi papağan aldım arkdaşımdan daha yavru olduguna ınanıyorum 2 veya 3 aylık benım sorum dişi mi erkek mı ansiklopediye baktım ama anlayamadım papağanımı . pied cinsine benziyor ama biraz daha koyu sarılık war kanat ve göğüs tarafında resmini suan koyamıyorum eve gittiğimde resmini koyacağım .cok hareketli ve kendini sevdirmeyi oğrettim sadece otüşü benim içimde dişi şüphesi bırakıyor sadece vıkkkkkkk vukkkkkkk cukkkkkk diyorr tek çeşit otuyor yavru oldugu için mi tek çeşit otuyor bide yeni geldi evine ısınamadığı ıcın mı otemıyor biraz zaman geçse öter mi. herhangi bir müzik actıgımda kafa felan sallıyor cok sevimli ama dişi olmasından korkuyorum ... şimdiden TeşeKkürler..

Tecrübeli Üye iurista is on a distinguished road iurista - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: Help Me.

Hoşgeldiniz.. Resimlerini paylaşın göz ve ayaklarını yakından net çekerseniz yaş tahmini için yardımcı oluruz ancak cinsiyet resimden anlaşılmaz pied cinsi ise ötüşlerini takip edeceksiniz. 1 hafta cinsiyet tayini için çok kısa bir süre biraz daha beklemelisiniz (1-2 ay) Dişi olması sizi neden korkutuyor hepsi çok sevimli hayvanlar belki ilerleyen zamanda yanına bir eş alırsınız.
    Sultanlarım:
    Fıstık - Erkek&Pied (kayıp)
    Sultan - Dişi&WF (Emin ellerde ve Anne oldu)
    Peri Kızım (Ürperi) - Dişi&Pearl-Pied
    Oğluş - Babasultan - Erkek&Pearl Pied
    4 adet sarı böcük : ) Peri kızım ve Oğluş'un bebişleri

Muhabbet Kuşlarım:
    Pamuk - Deli muhabbet-Dişi
    2. Fıstık - Tombiş muhabbet-Erkek

"Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup 'Aşk'' sanıyorsunuz!"
    W.Shakespeare
    -------------

Tecrübeli Üye SZSSZS is on a distinguished road SZSSZS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hoşgeldiniz. Fotoları ekleyince sorunuza ceap bulabilirsiniz belki. Dişi kuşlar da çok sevimli cana yakın olurlar hiç fark yok tatlılık konusunda aralarında. Erkek kuşunuz da ilerde olur eş alırsınız
    İşte Papiş Bey: )
    http://www.facebook.com/video/video....03811222981983
    (çeviri: babişko, cicikuş, öpücük cık cık cık, dabidabi)

Üzülme der...Mevlana
    ..İstediğin bir şey olmuyorsa,ya daha iyisi olacağı için...ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yeni Üye fearless is on a distinguished road fearless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürler arkadaşlar Hoşbulduk. tabiki dişi kuşlarda daha sevimlidirler ama ötüş çeşitleri yokk benım isteğim güzel ötmesi konuşması vs vs ben cok ilgiliyimdir cunku kuşlara karşı ilgim yüksektir daha 1 hafta oldu elime alıştırdım papağanımı dişi ise belki erkek bi papağan alırım ama inşallah erkekdir (:

Tecrübeli Üye MeDinEmRe is on a distinguished road MeDinEmRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkekte cıksa dişide cıksa yanına es almak gerekecek.korkmayın o nedenle yanına es aldıgındada o konusur ?
    White Face- Erkek(Şakir)

Lutino - Erkek (Haydar)

Albino - Dişi (Gülbeyaz)

Kongo Jako-Bulut,Osman,Kamil,Cabbar,Appa,Oğlum

İsTaNbuL Üniv. Plastik Kimya Bölümü ÖqRenCisi

hımm Bilmiyordum bakalım hayırlısı ne ise o olur zamana bıraktım daha ufacık daha 6 7 ay gecsın cınsı de kesınlessın egerkı erkek ise eş almam dişi ise alırım.

Katılımcı Üye AfacaN is on a distinguished road AfacaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rafet Bey,o senin isteğine kalmamış ki.Erkek de dişi de eş isteyecektir.Agresif tavırlar sergilemeye başlayacaktır.Doğanın kanunu bozamayız.Onlar da birer canlı,üremek/çoğalmak istemek en temel haklarıdır.

Not:Konu başlığını yazarken lütfen daha özenli olalım.
    Kürşad Genç
    Hatay/İskenderun.

Tecrübeli Üye BjKoLiK is on a distinguished road BjKoLiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aramıza hoşgeldiniz.

siz resimlerini net bişekilde ayarlayın özellikle serkan arkdaşımızın dediği gibi (yaş için) göz ,ayak ,gaga ve tam görünümünü çekin. bakalım. yardımcı olurz.

tek eşli bakmak çok zor oluyor hiç yalnız kalmaya gelmiyorlar yalnız kaldıklarında pskolojikmen bozuluyorlar( yem yemezler, su içmezler) sahiblerini beklerler. yanına arkadaş şart. hiçbir zaman insandan ona bi eş olamaz.

iyipaylaşımlar.
    Sevgi paylaşıldığında yaşamın tadına doyum olmuyor..

Albert Schweitzer “hayvanların hayatını değersiz gören bir insanın insan hayatını da değersiz görme tehlikesi vardır”
    Erkek (LuTİNoM)_3 yaşında
    konuştukları:((cicikuş, fıstık, canım, vıcıkvıcık =)..
    eFe

maNga
    ßeŞiKTAŞ-K

Tecrübeli Üye ada is on a distinguished road ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aramıza hoşgeldiniz iyi paylaşımlar.....

herşey önce hayallerde başlar.

tarihte düşünceyle desteklenen hayaller her zaman gerçekleşme fırsatı bulmuştur

İnsanda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür ama insanı insanı yapan ağızdan çıkan sözdür.....

Hepinize Hoşbulduk. Tşkler Bilgileriniz İçin, Sultanımın Her Noktasını çekecem Akşam yorumlarınızı BekliyoruM.Teşekkürler.(':')

+ Konuyu Cevapla