bugün çekirdeği kafesten çıkarma kararı verdim belki bu kez çıkar umuduyla biliyorsunuz kafesten çıkmıyordu keratakafesin kapısını açmamla hop aşşağı atlaması bir oldu. ilk kez çıktığından heralde bi panik yaptı perdeye gitti ordan televizyonun üstüne gitti 2 sn kadar durdu uç.tu salondaki masanın üstüne gitti orda masanın altında üstünde geziniyordu
sonra annem kuşu çıkardığımı gördü bana kızdı nie odanın kapısını kapamadın die sonra annem onu bi yastık kılıfı sayesinde güzelce yakaladı kafesine koydu. acaba bir gerileme olmuşmudur
birdahakine daha tedbirli olacağım![]()
Konu Çekirdek tarafından (09-03-2010 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.
Çekirdek
bir cevap verin lütfen![]()
Çekirdek
kesin bir cevap veremeyiz. anneniz niye kafese koydu ki öyle? sonuçta bu hayvanın kafesten çıkmasına alışmak lazım. ayrıca bir daha kafese koyacağınız zaman kafesi yanına götürüp kuşunuzu yönlendirin.
çok hoş olmamış tabi, ama imkansız da kılmaz evcilleşmesini.
yo yo yanlış anladınız :P bizim evde kapalı kapı yokturda odanın kapısını kapamadan çıkardımya heryere kaçar sonra bulamayız diye kızdı banadediki yarın okuldan gel çek odanın kapısını kaçma gibi bi lüksü olamaz :P artık kafestende çıktığına göre eğitimimi sonunda ilerletebileceğim
ama birdaha kaçarsa kerata dediğinizi deneyeceğim çoooook teşekkür ederim ama eğitimimde gerilemişmiyimdir onu çok merak ediyorum :S
Çekirdek
bunun cavabını size sadece sultanınız verebilir illaki korkmuştur bundan sonra dikkat ederseniz hiçbir sorun kalmaz.
herşey önce hayallerde başlar.
tarihte düşünceyle desteklenen hayaller her zaman gerçekleşme fırsatı bulmuştur
kıyamam ben onabunun cavabını size sadece sultanınız verebilir illaki korkmuştur bundan sonra dikkat ederseniz hiçbir sorun kalmaz.![]()
Çekirdek