arkadaþlar diþi kuþum çýtýr dün öldü. hiç bir rahatsýzlýðý yoktu sabah yuvalýða baktýðýmda kuluçkadaymýþ gibi duruyordu hareket etmiyordu þüphelendim yuvalýðý açtým baktým ölmüþ olduðunu ozaman anladým.
Ailece çok üzüldük Allah kimseye yaþatmasýn.
gökkan
Þýmarýk (N.G - erkek)
Çýtýr (lutino - diþi )
baþýnýz saolsun kuluçkadamýydý kþnuz yorgunmu düþtü
![]()
Herþey Gönlünce Olsun...
Baþýnýz saðolsun benimde bir muhabbetim vardý yýllar önce öldü çok seviyordum çok aðladým Allah kimseye yaþatmasýn...![]()
saðolun arkadaþlar. kuluçkadaydý.
gökkan
Þýmarýk (N.G - erkek)
Çýtýr (lutino - diþi )
Halsiz düþtü galiba bir de hafif hastalýkla birleþtiyse toparlayamamýþtýr kendini kuluçka döneminde. Baþýnýz saðolsn.
Ýþte Papiþ Bey: )
http://www.facebook.com/video/video....03811222981983
(çeviri: babiþko, cicikuþ, öpücük cýk cýk cýk, dabidabi)
Vurulmuþ tertemiz alnýndan, uzanmýþ yatýyor,
Bir hilâl uðruna, yâ Rab, ne güneþler batýyor!
Ey, bu topraklar için topraða düþmüþ, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alný deðer!
sevgili ahmet.bu mesajýn sitedeki ilk mesajýn ama beni çok güldürdün.bilgilerindeki nereden: Nereye baglatýsý çok hoþYeni üyeler kýsmýnda kendini tanýtýrsan sevýnýrým
![]()
__ÝsTanBuL ÜniVersiTesi - PLasTik KimYa__
"Her kahkahanda Allah'a teþekkür etmiyorsan,
Neden her aðladýðýnda O'na kýzýyorsun ?"
..Necip Fazýl Kýsakürek..
G.olsun abi.keske yazý bekleseydýn.kýs vaktý yoruluyorlAR VE kolay hasar goruyorlar..olmasý muhtemel bý olaydý..umarým býr daha olmaz..
__ÝsTanBuL ÜniVersiTesi - PLasTik KimYa__
"Her kahkahanda Allah'a teþekkür etmiyorsan,
Neden her aðladýðýnda O'na kýzýyorsun ?"
..Necip Fazýl Kýsakürek..
Öncelikle baþýnýz sagolsun.Kýþýn kuluçka olabilir fakat cok saglam bir besleme olmalý ve ev sýcak olmalýdýr herzaman.Tekrar baþýnýz sagolsun
çok üzüldüm ya, bu son zamanlardaki kaçýncý? bilmiyorum ki neden oluyor bunlar. kendimizinkiler için de korkmaya baþladým. gayet saðlýklý duruyorlar ama, hepsi öyle deðil miydi?

Bu Konuyu Paylaþýn !