ankarada oturuyorum baymec ilacını alabiliceğim biyer bilen varmı acaba?
ankarada oturuyorum baymec ilacını alabiliceğim biyer bilen varmı acaba?
ınternettende sıparıs ettırıp alabılırsın kapına kadar getırıyorlar..
White Face- Erkek(Şakir)
Lutino - Erkek (Haydar)
Albino - Dişi (Gülbeyaz)
Kongo Jako-Bulut,Osman,Kamil,Cabbar,Appa,Oğlum
İsTaNbuL Üniv. Plastik Kimya Bölümü ÖqRenCisi
baymec satan bi site biliyomusun?
baymec ne ilacı oluyo neye faydalı yazarmısınız
![]()
Herşey Gönlünce Olsun...
parazit ilacı. kullananlarda çok iyi sonuç aldığını söylüyo..
Petshoplarda bulabileceğini sanmıyorum. Veterinerlerden yada veteriner ilacı satan eczanelerde yada veteriner ilaç depolarında bulabilirsin. Dışkapı'da Ankara Ünversitesi Veterinerlik Fakültesinin orada veteriner ilaçları satılan eczaneler varmış galiba
Sultanlarım:Fıstık - Erkek&Pied (kayıp)Sultan - Dişi&WF (Emin ellerde ve Anne oldu)Peri Kızım (Ürperi) - Dişi&Pearl-PiedOğluş - Babasultan - Erkek&Pearl Pied4 adet sarı böcük : ) Peri kızım ve Oğluş'un bebişleri
Muhabbet Kuşlarım:Pamuk - Deli muhabbet-Dişi2. Fıstık - Tombiş muhabbet-Erkek
"Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup 'Aşk'' sanıyorsunuz!"W.Shakespeare-------------
sevgili ankaralı arkadaşlar geçen 2 hafta önce ankara kuş pazarı vardı bütün ihtiyaclarınızı oradan temin edebilirdiniz ..ankara dostpette baymec bulabilirsiniz nette dost pet diye aratın karşınıza çıkacaktır...ve önemli olanı bu baymec nedir? nasıl kullanılır veya tam olarak neye yarar biliyormusun yoksa kulakdan duyma bir ilaç olarakmı almayı düşünüyorsun alıcağın ürün aslında bir zehirdir ve kullanımı ehil ellerde olmalı ilacı aldıkdan sonra nasıl kullanıcağın hakkında bilgi veririm..
SERHAT AÇIKYÜREK 1977/İST/BOSTANCID.K.K.D -250-
Olaki bulamadın Güneş Ecza Deposun'da mutlaka vardır.
![]()
...
teşekkürler herkese veterinerden rica ettim bulup getircek 2-3 güne bana kullanım şeklinide anlatır heralde..