Arkadaşlar Haydar haftada 3-4 kera uzun uzun kur ötüşü yapıyor arada konuşarak kur yapıyor.ama şerbet nedense onu hiç takmıyor.bi kez arkasını dönüp bakma zahmetine bile girmiyor..erkek hep yuvalıkta dişiyi cagırıyor ama gitmiyor.halbuki arada birbirlerinin kafalarını kasıyorlar.bu kadar uyumlu gorunduklerı halde dısı neden pas vermıyor.ciftlesme halen baslamadı ve yuvalık takılalı 1 ay oldu.erkek hazır ama şerbetin umurunda degil onu kızıstıracak bişey yapmam mumkunmu??yoksa zamanamı bırakayım artık.cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler..![]()
Bence zaman ama yinede baska cevaplar bekleyelim nur..
__İsTanBuL ÜniVersiTesi - PLasTik KimYa__
"Her kahkahanda Allah'a teşekkür etmiyorsan,
Neden her ağladığında O'na kızıyorsun ?"
..Necip Fazıl Kısakürek..
Öncelikle sunu belırtmek ısterim zaman herseyın ılacı dır.Erkek kusun kur yapması dişi kusun buna karsılık vermemesı olası durumlardan bır tanesı daha 1 aylık sure cok değil ben kendı kuslarımdan bır cıftım ıcın 1 yıldan fazla bekledım ve oldu.
Sİzin sorununuz muhtemelen dişinin fiziki durumundan kaynaklanıyor dişi henuz kendını çiftleşmek, yumurta yapmak ve kuluçkaya yatmak ıcın hazır hıssetmiyor olabilir.Bunun yanısıra daha oncekı eşinden dolayı yasadığı basarırız bır cıftleşmeyı de unutmamış olabılır o yuzden sız elınızden geldığı kadar yemlerını mürekkep balığı kemığını arada bır vıtamını nı eksık etmeyın havaların ısınmasına muteakıp çiftleşme olacağına ınanıyorum
................................................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir
............Akıllı insan aklını kullanır, Daha akıllı insan başkalarının da aklını kullanır...
.................................................. .Cahil İnsan konuşur sonra düşünür
.................................................. .Akıllı insan düşünür sonra konuşur
...............................................Yeni üyeler burayı tıklayınız ve okuyunuz
Valla süper bir acıklama ilyas abi..ama acıyorum ya haydaradaNe zaman görmeye gitsem haydar kur yapıyor yuvalık içinden
Şerbet pas vermiyor hiç,neyse zamanla mecburiyetten çiftleşme baslar heralde yaa
![]()
__İsTanBuL ÜniVersiTesi - PLasTik KimYa__
"Her kahkahanda Allah'a teşekkür etmiyorsan,
Neden her ağladığında O'na kızıyorsun ?"
..Necip Fazıl Kısakürek..
Ya ilyas abi cevabın için tesekkür ederim.haydar'ı çok seviyorum ben o kadar tatlıki kerataÇok güzel ıslık öttürüyo öpücük atıyor
Ama bende dayanamıyom işte hemencecik çiftleşsinler istiyorum..şerbet bi evet dese eminim 5-10 yavru yapacak haydar
Ama beklemekten baska care yok yani.olsun ben onları böylede seviyorum
böyle bakarım onlara
![]()
nurdan konularına yazmıcaktım ama içim el vermedi.... o Kuş daha önceden bendeydi iyi bilirim iyi tanırım naptıgını bi zaman sonra dişinin ayaklarını ısırmaya başlıcak sonra ise çiftleşcek ama alman gerekeni söliyim breedmax al ve ver yumurta mamasına katıcaksın..