2 gn önce yuvada bi yumurta grdm ne zaman yaptýkalrýný bilmiyorum yuvaya yatmýyolar 2 gn geçti yumurtlamýyoalrda baþka napcamý þaþýrdým yardým ederseniz sevinirm
2 gn önce yuvada bi yumurta grdm ne zaman yaptýkalrýný bilmiyorum yuvaya yatmýyolar 2 gn geçti yumurtlamýyoalrda baþka napcamý þaþýrdým yardým ederseniz sevinirm
sevgili koray öncelikle sanýrým kuþlarýn ilk kuluçkasý bu gibi acemilikler olabilir o yumurtayý 3 daha beklet bakalým yatacaklarmý eðer yatmazlar ise yuvayý yumurtayý al bir hafta sonra yuvayý ve yuva malzemesini ver ama bu kuþlarý rahatsýz edecek hiç bir þey yapma
SERHAT AÇIKYÜREK 1977/ÝST/BOSTANCID.K.K.D -250-
erkek çok kovalýyo diþi arada bi giriyo yatýyo yuvaya erkekte yatýyo tek yumurta dolu olma ihtimali ne dir boþ olma ihtimali ndr abi :S
malesef 5 6 gün geçmeden bunu bilemezsin 5 gün sonra yumurtayý ýþýða tutarsan eðer doluysa yumurtanýn içinde damar oluþumlarýný görebilirsin..
SERHAT AÇIKYÜREK 1977/ÝST/BOSTANCID.K.K.D -250-
bu gn temizlik yaprken yumurtayý aldým ve ýþýga tuttum yumurtanýn alt kýsmýnda kara kýrmýzý oluþumlar var bnce yumurta dolu ama diþi ve erkek çok nadir yatýyorlar günde 2 3 saat falan blki 5 6 saattir ama 6 saati gçmez tahminimce o yavru çýkarmý yoksa alimmi yumurtayý
Bu Konuyu Paylaþýn !