merhaba arkadaşlar benim lotino bundan 10 gün önce bulunduğu odaya girdiğimiz anda hemen elimize veya kafamıza uçarak geliyodu o kadar keyifliydiki anlatamam paşam oğlum dediğimizde kızıma veya bana hemen uçuyodu ama bu bir gün sürdü sonra tekrar monoton oldu eimden çekirdek yemek yiyoelime alıyorum
ama hemen tekrar kafese yöneliyo elimizde fazla kalmıyo ama elimize gelirken çabucak geliyo sesi kesik kesik sanırım dişi ama bugün kafesin üstünde kanatlarını iyice açarak gagasını tellere sürtmeye başladı bunu 3 4 kere tekrarladı burada okuduğum kadarıylada erkek siz ne diyosunuz teşekkürler
nekadardır sizde papağanınız ve kaç aylık evdenmi aldınız petshoptanmı?kanatlarını açma hareketlerini bazen erkeklerde yapabiliyor.Cinsiyetini en iyi siz anlayabilirsiniz.
yani.nekadardır sizde papağanınız ve kaç aylık evdenmi aldınız petshoptanmı?kanatlarını açma hareketlerini bazen erkeklerde yapabiliyor.Cinsiyetini en iyi siz anlayabilirsiniz.
Ne diyordu Şems:
Olduğu kadar, olmadığı kader...
Bir duruşu olmalı insanın! Sokak lambaları gibi dimdik! Işık vermeli dibine ve etrafına..Yine de ödün vermemeli mum misali kendinden. “Gurur” sözcüğünü “Onur” ile değiştirmeli lügatından. Eğer kuralları hiçe sayıp kuralsız yaşamaksa idol, bir onurunu, bir de şapkasını yanından hiç ayırmamalı insan. Koltuğunun altına onurunu, başına da şapkasını alıp “Eyvallah” diyebilmeli gerektiğinde... Kendisi olmalı insan, kendini bilen...!
kuş 52 gündür bende petshop tan aldım kuşcunun dediğine göre 6 7 aylık falan
valla en garanti yol ötüşleri hüseyin abi.gerisi hep şaibeli..
__İsTanBuL ÜniVersiTesi - PLasTik KimYa__
"Her kahkahanda Allah'a teşekkür etmiyorsan,
Neden her ağladığında O'na kızıyorsun ?"
..Necip Fazıl Kısakürek..
peki gaga vurması eş mi istiyo
Gagasını tellere ya da başka biryere vurması eş istediğini gösterir ve genelde erkek kuşlar yapar bunu dişiye gücünü göstermek için.
Size alıştıkttan sonra tekrar uzaklaşması onu korkutacak bir olayın olmasından kaynaklanıyor olabilir. Kızınız küçükse onu korkutuyor olabilir mi? Ya da siz sevmek isterken hırpalıyorsanız da gelmek istemez.
Tabi başka sebepler de olabilir. Yiyeceklerle tekrar alıştrmaya çalışın sonuç verir mutlaka.
İşte Papiş Bey: )
http://www.facebook.com/video/video....03811222981983
(çeviri: babişko, cicikuş, öpücük cık cık cık, dabidabi)
Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer!
ötüşleri ne durumda. bişeyden ürkmüş olmalı. çok duyarlı varlıklar olduklarından küsüyorlar. gönlünü almaya çalışın. sevdiği yiyecekleri ikram da bulunun.