merhaba arkadaşlar benim sultan sanki üşüyor gibi alalı daha 2 gün oldu daha önce nasıl bakıldı bilmiyorum hep püneklemede
nadiren hareketli
ne kullanmalıyım bilmiyorum
birde 2 tırnağı sanırım kırılmış yardımcı olurmusunuz
merhaba. sultanınız titriyorsa üşüdüğünden veya korktuğundan olabilir. tüylerini de kabarık tutuyorsa üşüyordur. evde herhangi bir ısıtma önlemi almıyorsanız, havalar çok serin onlar için. en azından elektirikli küçük bir sobayı yakarak kuşcağızı sıcak tutmak lazım.
eğer ishal, burun akıntısı, sürekli burnunu sırtına gömerek uyuma, iştahsızlık belirtileri de eklenirse kuşuzun üşütmüş veya grip olabilir, bu ihtimale karşın evde vitaform bulundurmanız gerekir, tarım ilaçları satan yerlerde bulunuyor.
bu belirtiler yoksa suyuna 3 günde bir avivit katın.sıcak tutun her zaman.
tırnaklar konusunda yapılabilecek bir şey yok.
Mine herşeyi söylemiş yapılması gerekenler bunlar.
Vitaform mutlaka edinin her acil durumda lazım olabilen ggeniş spektrumlu bi antibiyotik.
Bide bence avispreyi ihmal etmeyin dış parazit de olabilir kuşunuzda eğer petshopten geldiyse. Malum oralardaki bakım şartları pek uygun deil
Ecz. Cumhur SARICI --- Ankara
İki ufaklık
Erkek Grey EFE ve Dişi Pastelsilver ŞİRİN
ortama yabancı olduğu için korkudan da olabilir inş.hasta değildir
herşey önce hayallerde başlar.
tarihte düşünceyle desteklenen hayaller her zaman gerçekleşme fırsatı bulmuştur
tırnakları ıyı durumdadır umarım.ama bundan sonrası ıcın kafese dut dalından yapacagınız tuneklerı koyun derım.o tırnak bakımını kendı kendıne yapacaktır![]()
__İsTanBuL ÜniVersiTesi - PLasTik KimYa__
"Her kahkahanda Allah'a teşekkür etmiyorsan,
Neden her ağladığında O'na kızıyorsun ?"
..Necip Fazıl Kısakürek..
teşekkürler