heyt bekanaryalara bak
kafes falan hepsi güzel olmuş kardeşim valla harika
hayırlı olsun tekrardan bu arada sincap senin değil ama onun da fotosunu koy
![]()
Ben sultancığa sultancık demem sultancık benim olmayınca !!!![]()
Lutino (Paşa)
Çok süperler maşallah Alper kanarya almaya gittiğimde sende gelcen unutmaa bu arada ne kadara aldınız
Whıteface=Erkek=Gümüş Cankuş
Cınnamon=Dişi=Nazlı
Lutino (Paşa)
Çok sevimliler maşallah , ama bir sıkımlık canı var bunların ya böyle küçük kuşları ellemeye korkarım birşey olur diye. Herhalde kanarya gibi minik kuşlar sadece ötme özelliği için alınıyor diye düşünüyorum.
I'll NEVER THROW ANY BONES TO EVERY BARKING DOG , ONE DAY THEY'RE GONNA SHUT UP AS BEFORE !
I appreciate some people due to the fact that they protect our native language perfectly using " w,q " instead of " v,g "...
SESSİZLİĞİ DİNLE , SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİ VAR ...
valla abi ötme değil de şekil için alanlar var,rengi için alan var ama bunların yanında ötüşü için alan da var![]()
Lutino (Paşa)
Renginden , şeklinden banane yaa , öyle oyuncak gibi durunca ne olacak kiHadi ötmesi neyse bazıları var hakikaten büyüleyici sesleri var. Valla ben büyük boyutlu kuşları daha çok seviyorum , çünkü rahatça dokunabiliyorum , mıncıklıyorum
Kanarya veya bu ispinozlara dokunamam ya birşey olur falan vizdan azabı çekerim
![]()
I'll NEVER THROW ANY BONES TO EVERY BARKING DOG , ONE DAY THEY'RE GONNA SHUT UP AS BEFORE !
I appreciate some people due to the fact that they protect our native language perfectly using " w,q " instead of " v,g "...
SESSİZLİĞİ DİNLE , SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİ VAR ...