Arkadaşlarım iyi akşamlar,
Geçen günlerde feshane de yapılan fuardan bir adet erkek kanarya aldım.Bu arada İlyas kardeşimle beraberdik ve Serhat kardeşimin de kanarya alımımızda ki yardımlarına buradan teşekkür ederim.
Çok güzel ve tatlı bir şey , 4 aylık olduğu söylendi....Ve sizlerle eve geldikten sonraki ilk videosunu paylaşmak istedim....(tabii bunu kardeşim istedi ona aldık ama henüz bende daha vermedim)
http://www.dailymotion.com/video/xmsyny_kusum-kanaryam_animals
Linki açamayanlar ve Alper kardeşim için...
http://www.youtube.com/watch?v=aZ7tC0RK_D0&feature=youtu.be
Sevgi ve saygıyla,
Ercan.....
Konu ersede tarafından (09-12-2011 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.
ercan abi dailymation dan başka bir siteye de yüklermisinbende açılmıyor da ..
Ben sultancığa sultancık demem sultancık benim olmayınca !!!![]()
Lutino (Paşa)
çok sevimli maşallah bu miniğe. kanaryalarda evcilleşme söz konusu değil değil mi ? kafesten çıkarılıyor mu birde![]()
Merhamet ısmarlama olmaz. Tatlı bir yağmur gibi gökten düşer. Verene de, alana da yararlıdır.
William Shakespeare
Çok tatlı maşallah , valla evcilleşmesini bekleyemem alırım elime öperim onu çok tatlı birşey bu![]()
I'll NEVER THROW ANY BONES TO EVERY BARKING DOG , ONE DAY THEY'RE GONNA SHUT UP AS BEFORE !
I appreciate some people due to the fact that they protect our native language perfectly using " w,q " instead of " v,g "...
SESSİZLİĞİ DİNLE , SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİ VAR ...
Ercan abi işin içinde sarı renk olunca hersey ayrı bir güzel oluyor değilmiŞaka bir tarafa ne güzel yıkandı oyle Nazarlardan öte birde ötmeye başlarsa değme keyfine
...... . .....,..,.,,.,Açık yüreklilikle konuşan düşman içten pazarlıklı Dosttan iyidir
............................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir( kuruluş 2008)...
................................. ..Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez
...........................................Yeni üyeler burayı tıklayınız ve okuyunuz
Hayırlı olsun çok
güzel bir hayvan.
maşallah cok güzel bir kanarya saglıklıda duruyorötümü basladıgında keyfli dinlemeler:
![]()
Cahil ile latife etme..çünkü onun dilinde bulunan zehir senin kalbini yaralar.. Hz. ALİ...
Cahil ile Sohbet etmek güçtür bilene , Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.(La Edri)
buyuk bı banyoluk alsaydın kuşa yazık mınıcık şeyde banyo yapmaya çalışıyo 3 4 lıra bışey yanı. ama hayırlı olsun bendede var kanarya çok tatlı oluyolar banyo yaptıktan sonra kabartıyolarya kendılerını![]()
Herkes 1 Miktar Zalim...