Forum yöneticilerimiz Mine ve Enes 1 Ekim 2011 Tarihinde Dünya evine girdiler kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dilerim
...... . .....,..,.,,.,Açık yüreklilikle konuşan düşman içten pazarlıklı Dosttan iyidir
............................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir( kuruluş 2008)...
................................. ..Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez
...........................................Yeni üyeler burayı tıklayınız ve okuyunuz
tebrikler![]()
tebrikler. allah mutlu etsin bir ömür.
Merhamet ısmarlama olmaz. Tatlı bir yağmur gibi gökten düşer. Verene de, alana da yararlıdır.
William Shakespeare
tebrikler.allah bir yastıkta kocatsın![]()
Haydar (Erkek Normal Grey)
Şirin (Dişi Cinnamon Pearl)
Bulut (White face Erkek)
Güneş(Lutino Dişi)
Çakır (Erkek Mubiş)
Allah mesut etsin![]()
...Tüm bunları verebilecek misin ve karşılıksız sevebilecek misin beni?
Son yolculuğum gelip çattığında huzur duymam için izin verebilecek misin bana?
Zamanımızın dolduğunu gördüğünde ve gitmem gerektiğinde,
Beni o çaresizliğimde ve son anlarımda lütfen tutar mısın avuçlarında?
allah mutlu birliktelikler nasip etsin insallah..darisi gokhanla benim basima burdan da bir gonderme yapiyim sozlume:P
Ne bir heves ne bir tutku BESIKTASIM anlatilmaz bir sevgi bu !!
Aşk denen meret SIYAH BEYAZdan ibaret...
Kalbimin en orta yerinde buyuk bir yangin var alevler icinde,BESIKTAS sana yemin olsun bitmeyecek sevdam mezarimda bile...
FERHAT(lutino erkek)
PAMUK (lutino disi)
Allah bir ömür boyu sağlıklı,huzurlu,mutlu evlilik nasip etsin (: darısı başımıza :P
Vatan için yaşayıp vatan için öldünüz, Siz toprağa değil kalplere gömüldünüz..
ALLAH MESUD VE BAHİYAR EYLESİN,
Sevgili Peygamberimiz HZ.Muhammed'in (s.a.v) evlenme ve evlilik ile ilgili hadisleri;
''Nikah benim sünnetimdendir.''
Hz. Aişe (r.a) anlatıyor: Resulullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki:
"Nikah benim sünnetimdendir. Kim benim sünnetimle amel etmezse benden değildir.
Evleniniz! Zira ben, diğer ümmetlere karşı siz(in çokluğunuz) ile iftihar edeceğim.
Kimin maddi imkanı varsa hemen evlensin.
Kim maddi imkan bulamazsa (nafile) oruç tutsun. Çünkü oruç, onun için şehveti kırıcıdır."
(Kütüb-i Sitte, 6527)
"Mü'min, ALLAH'a takvadan sonra en ziyade saliha bir zevceden hayır görür ..."
Ne diyordu Şems:
Olduğu kadar, olmadığı kader...
Bir duruşu olmalı insanın! Sokak lambaları gibi dimdik! Işık vermeli dibine ve etrafına..Yine de ödün vermemeli mum misali kendinden. “Gurur” sözcüğünü “Onur” ile değiştirmeli lügatından. Eğer kuralları hiçe sayıp kuralsız yaşamaksa idol, bir onurunu, bir de şapkasını yanından hiç ayırmamalı insan. Koltuğunun altına onurunu, başına da şapkasını alıp “Eyvallah” diyebilmeli gerektiğinde... Kendisi olmalı insan, kendini bilen...!
http://b1204.hizliresim.com/w/v/4ym69.jpg
Onun Yolunda Gidenlerden Olunuz İnşaallah... Rabbim Mahçup eylemesin.
Ne diyordu Şems:
Olduğu kadar, olmadığı kader...
Bir duruşu olmalı insanın! Sokak lambaları gibi dimdik! Işık vermeli dibine ve etrafına..Yine de ödün vermemeli mum misali kendinden. “Gurur” sözcüğünü “Onur” ile değiştirmeli lügatından. Eğer kuralları hiçe sayıp kuralsız yaşamaksa idol, bir onurunu, bir de şapkasını yanından hiç ayırmamalı insan. Koltuğunun altına onurunu, başına da şapkasını alıp “Eyvallah” diyebilmeli gerektiğinde... Kendisi olmalı insan, kendini bilen...!
http://b1204.hizliresim.com/w/v/4ym69.jpg
Ömür boyu mutluluklar dilerim...