arkadaþlar merhaba.sultan, mubiþ derken kanaryamýnda artýk bir eþi var. öðrenmek istediðim þu: kanaryanýn kurmu yoksa kavgamý ettiðini anlayamýyorum. kanatlarýný açýyor ikiside ve sesli sesli gagalarý açýk bir þekilde kýsýk ses çýkarýyorlar. papaðan gagalýlarýn iletiþimini biliyordum, kanaryalar farklý geldi. yuvalarýný yarýn takayýmmý ddaha birlikteliklerinin ilk günü. tabikide zamana ihtiyaçlarý var, fakat yinede ne tepki verdiklerini bilmek istiyorum. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaþlar açýklarsa sevinirim. birde onlarýn kafesini ayrý odaya koymam gerekirmi yavru için? gerçi erkek kanarya diðer kuþlara alýþýk, diþide çok evcimen çýktý þansýma yani tedirgin deðiller. þimdiden teþekkürler.
kanaryalar ilk olarak anlaþamazlar büyük ihtimalle kavga etmiþlerdir.Daha sonra gagalarýný birbirine deðdirerek (öpüþmüþ gibi) anlaþtýklarýný gösterirler en son ise çiftleþme gerçekleþirarkadaþlar merhaba.sultan, mubiþ derken kanaryamýnda artýk bir eþi var. öðrenmek istediðim þu: kanaryanýn kurmu yoksa kavgamý ettiðini anlayamýyorum. kanatlarýný açýyor ikiside ve sesli sesli gagalarý açýk bir þekilde kýsýk ses çýkarýyorlar. papaðan gagalýlarýn iletiþimini biliyordum, kanaryalar farklý geldi. yuvalarýný yarýn takayýmmý ddaha birlikteliklerinin ilk günü. tabikide zamana ihtiyaçlarý var, fakat yinede ne tepki verdiklerini bilmek istiyorum. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaþlar açýklarsa sevinirim. birde onlarýn kafesini ayrý odaya koymam gerekirmi yavru için? gerçi erkek kanarya diðer kuþlara alýþýk, diþide çok evcimen çýktý þansýma yani tedirgin deðiller. þimdiden teþekkürler.
genelinde böyle olur.
Ben sultancýða sultancýk demem sultancýk benim olmayýnca !!!![]()
Lutino (Paþa)
teþekkürler. bugün ikiside çok sessiz. erkek olan iyice kabardý ve minik minik diþiye dokunuyor. tedirgin olmuþtum eþ tutmadýlar diye demekki zaman lazým. inþallah bebek haberlerini de veririm.
inþaallah kanarya kuru eðer erkek kzýþmýþsa diþi kafese konduðu an þakýmaya hiç duymadýðýnýz naðmeleri bile çýkarmaya baþlar bu kur bölümüdür gerisini bilemeyeceðim bir ara dayýmda þahit olmuþtum![]()
29.09.2011.......
Merhamet ýsmarlama olmaz. Tatlý bir yaðmur gibi gökten düþer. Verene de, alana da yararlýdýr.
William Shakespeare

Bu Konuyu Paylaþýn !