>>>Sultancik.com Resmi Facebook Sayfasý<<<

"Ýnsanlarýn en hayýrlýsý, insanlara faydalý olandýr!" (H. Þerif)

+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasýndakiler gösteriliyor.
    Misafir Üye tebessum - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    bodrum
    Ýsim
    tebessüm kalfa

Standart kanaryanýn kur yapmasý nasýl olur??

arkadaþlar merhaba. sultan, mubiþ derken kanaryamýnda artýk bir eþi var. öðrenmek istediðim þu: kanaryanýn kurmu yoksa kavgamý ettiðini anlayamýyorum. kanatlarýný açýyor ikiside ve sesli sesli gagalarý açýk bir þekilde kýsýk ses çýkarýyorlar. papaðan gagalýlarýn iletiþimini biliyordum, kanaryalar farklý geldi. yuvalarýný yarýn takayýmmý ddaha birlikteliklerinin ilk günü. tabikide zamana ihtiyaçlarý var, fakat yinede ne tepki verdiklerini bilmek istiyorum. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaþlar açýklarsa sevinirim. birde onlarýn kafesini ayrý odaya koymam gerekirmi yavru için? gerçi erkek kanarya diðer kuþlara alýþýk, diþide çok evcimen çýktý þansýma yani tedirgin deðiller. þimdiden teþekkürler.

Kýdemli Üye kanaryam - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    istanbul
    Ýsim
    alper

Standart Cevap: kanaryanýn kur yapmasý nasýl olur??

Alýntý tebessum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar merhaba. sultan, mubiþ derken kanaryamýnda artýk bir eþi var. öðrenmek istediðim þu: kanaryanýn kurmu yoksa kavgamý ettiðini anlayamýyorum. kanatlarýný açýyor ikiside ve sesli sesli gagalarý açýk bir þekilde kýsýk ses çýkarýyorlar. papaðan gagalýlarýn iletiþimini biliyordum, kanaryalar farklý geldi. yuvalarýný yarýn takayýmmý ddaha birlikteliklerinin ilk günü. tabikide zamana ihtiyaçlarý var, fakat yinede ne tepki verdiklerini bilmek istiyorum. bu konuda bilgi sahibi olan arkadaþlar açýklarsa sevinirim. birde onlarýn kafesini ayrý odaya koymam gerekirmi yavru için? gerçi erkek kanarya diðer kuþlara alýþýk, diþide çok evcimen çýktý þansýma yani tedirgin deðiller. þimdiden teþekkürler.
    kanaryalar ilk olarak anlaþamazlar büyük ihtimalle kavga etmiþlerdir.Daha sonra gagalarýný birbirine deðdirerek (öpüþmüþ gibi) anlaþtýklarýný gösterirler en son ise çiftleþme gerçekleþir genelinde böyle olur.
    Ben sultancýða sultancýk demem sultancýk benim olmayýnca !!!

Lutino (Paþa)

Misafir Üye tebessum - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    bodrum
    Ýsim
    tebessüm kalfa

teþekkürler. bugün ikiside çok sessiz. erkek olan iyice kabardý ve minik minik diþiye dokunuyor. tedirgin olmuþtum eþ tutmadýlar diye demekki zaman lazým. inþallah bebek haberlerini de veririm.

Üyeliði Durduruldu ßurak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    bursa
    Ýsim
    ßurak

inþaallah kanarya kuru eðer erkek kzýþmýþsa diþi kafese konduðu an þakýmaya hiç duymadýðýnýz naðmeleri bile çýkarmaya baþlar bu kur bölümüdür gerisini bilemeyeceðim bir ara dayýmda þahit olmuþtum

Tecrübeli Özel Üye seda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Bulunduðu yer
    Konya
    Ýsim
    SeDa

29.09.2011.......
    Merhamet ýsmarlama olmaz. Tatlý bir yaðmur gibi gökten düþer. Verene de, alana da yararlýdýr.

William Shakespeare