Arkadaslar 2 yasinda erkek kanarya ile 4 aylik disi kanarya ayni kafese konur mu? Erkegin otmesi kesilir mi? Kavga ederler mi? bunlar olacaksa ne kadar sure beklemeliyim disinin gelismesi icin?
Disi kanaryayi yeni aldim. birinci amacim ciftlestirmek degil sadece birlikte vakit gecirirler (erkek olan cok yalniz hissediyordu kendini) canlari sikilmasin diye.
http://a1108.hizliresim.com/11/8/31/5695.jpg
http://b1108.hizliresim.com/11/8/31/5702.jpg
Bugün bahar geldi aşikar,beyazlar açtı
Güneş öptü sıcacık yanağımdan benimle oynaştı
Benim güzel kanaryam dokunmaya kıyamam
Ama bahardan yüz buldum ya öpmeden de bırakmam
kanaryalar zaten genelde ötüşleri için besleniyor herhalde. 2 yaşındaysa eşte istiyordur. ama 2 yaşındaki bir kanaryaya 4 aylık bir dişi eş olamaz sanırım. aynı kafese koyduğunuzda muhtemelen erkek dişiyle alakadar olmak ister. kanaryalarında pek huyunu suyunu bilmem. daha isabetli yorumlar gelene kadar fikrimi söylemek istedim![]()
Merhamet ısmarlama olmaz. Tatlı bir yağmur gibi gökten düşer. Verene de, alana da yararlıdır.
William Shakespeare
Osman bey zaman zaman bızlerde kısa surelıde olsa yavru kus ıle yetıskın kusları yanyana koyduk ama bahsettığım gıbı bu sure pek uzun olmadı yanyana koyduğunuz anda buyuk olan kucuk kusa hırlamaya baslayacaktır ve gereksız yere hırpalayacaktır.
İlk koyduğunuz zaman pek alakadar olmasa bıle ılerkı dakıkalarda rısk olusabılır benım gorusum ayı kafese koymamanızdır.
...... . .....,..,.,,.,Açık yüreklilikle konuşan düşman içten pazarlıklı Dosttan iyidir
............................Bu arada En iyiler herzaman taklit edilir( kuruluş 2008)...
................................. ..Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez
...........................................Yeni üyeler burayı tıklayınız ve okuyunuz
yorumlar icin tesekkurler. anlasilan bogac a yeni bir hayat arkadasi bulmamiz gerekecek
alacağınız kanarya bilezikli falan olursa daha iyi nereden geldiği türü belli olur orjinal olur hemde![]()
Vatan için yaşayıp vatan için öldünüz, Siz toprağa değil kalplere gömüldünüz..
Dişi kanaryanız 8 aylık civarı olduğunda elinizdeki erkek kanarya ile çiftleştirebilirsiniz. sorun olmaz. Ama şuan için dişi çok küçük. yan yana durabilirler bir şey olmaz ama erkek kanaryanın ötümü durabilir.
Hasan Bey dediginiz gibi dun kafesleri yan yana getirdim ama bizim cenesi dusuk Boğaç'ın sesi soluğu çıkmaz oldu. ayrı odalara götürmek en iyisi dediğiniz gibi. Ama anlamadığım birşey var, bu kuşlar kuşçularda 20- 30 tane birarada nasıl yaşıyorlar ses mes kesmeden?